Здравейте!

За тези, които за първи път попадат тук – добре дошли! Да се запознаем: аз съм Тони. Имам повече от 12 години професионален опит във финансовата сфера и по-конкретно в бързите потребителски кредити, просрочените задължения и застраховането. В България консултантските услуги в областта на кредитирането са слабо познати и малко използвани. Kредитните консултанти са едни от най-скъпо платените специалисти в света. Услугите им са популярни и масово използвани в другите страни. Хората все повече осъзнават необходимостта от професионален съвет и помощ при вземането на решение за теглене на кредит. В подкрепа на това говори факта, че в някои държави договорените от кредитни консултанти сделки достигат 60% от общия размер на отпуснатите кредитите.

Използвайки дългогодишния си опит като кредитен консултант, кредитен инспектор, инкасатор и оператор в кол център, натрупан при директната ми работа с клиентите, на 5 април 2011 година създадох блога Financehelp.blog.bg с идеята той да ви помага да управлявате по-ефективно своите пари и да се ориентирате по-лесно в многообразието от кредитни и застрахователни продукти на пазара, като направите най-добрия избор на финансов продукт – този, който ще отговори най-пълно на нуждите ви и ще бъде съобразен с възможностите ви да го обслужвате във времето. И не на последно място: тъй като от 2006-та година съм свързана с финансите и управлението на кредитите, се чувствам подготвена да давам съвети и да пиша статии с цел да издигна на едно по-високо ниво вашата финансовата култура. Това ми носи чувство на радост и удовлетвореност.

За кратко време блогът ми спечели симпатиите на читателите и се утвърди  като полезен и леснодостъпен източник на информация. Постингът  ми „Балонът на ипотечните кредити се спука, банките се превърнаха в агенции за недвижими имоти” е сред най-популярните в категория БИЗНЕС на Blog.bg.

Tvoitepari.com стартира на 8 септември 2013 година и всички статии от Financehelp.blog.bg са прехвърлени в новия сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.